Autoverhuur Bird Luchthaven

4.6 / 5

Gebaseerd op 805 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Bird Luchthaven
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Bird Luchthaven huurauto - reisinformatie

Bird Luchthaven Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Bird Luchthaven. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Bird Luchthaven en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Bird Luchthaven Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Bird Luchthaven over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Bird Luchthaven. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Bird Luchthaven.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Bird Luchthaven. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Bird International Airport is trots op de kwaliteitsdiensten die het aan een groot aantal passagiers op dagelijkse bassen levert. Bird International biedt een grote verscheidenheid aan lokale en internationale merken voor eten en drinken. Het zijn winkelfaciliteiten, een aantrekkelijke selectie winkels voor passagiers.

Het is de modernste en ruimste faciliteit met allerlei voorzieningen en diensten die voldoen aan de wensen en eisen van alle soorten passagiers, ook luchthavenmedewerkers, partners en alle gebruikers.

De geschiedenis van Bird International Airport begon vanaf 1949 toen het werd gebruikt als vliegbasis van de Amerikaanse luchtmacht. Bird International Airport werd in 1999 'Sir Vere Cornwall Bird' genoemd ter nagedachtenis aan de eerste premier van Antigua en Barbuda.

De moderne uitbreiding van Bird International Airport maakte het aantrekkelijker. Moderne technologie en het nieuwste beveiligingssysteem dat in de nieuwe terminal wordt gebruikt, beginnen in 2015 functioneel te worden en als gevolg hiervan zijn de binnenlandse en internationale aankomst en vertrek van vluchten toegenomen.

De ultramoderne nieuwe 46 incheckbalies en self-check-in kiosken feliciteren de passagier met een nieuwe expeditie. De "Bird International Airport" heeft alle standaardfaciliteiten, waaronder een restaurant, pub, postkantoor en belastingvrije winkels die nodig zijn voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Rental Car Group biedt diensten vanaf Bird Airport met verschillende faciliteiten en een breed scala aan autocategorieën, in vergelijking met de lokale autoverhuur zijn de tarieven zeer compatibel.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Bird Luchthaven

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Bird Luchthaven

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Bird Luchthaven:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.7 (121)
  Vanaf $ 46 /dag

Kaart met huurauto locaties in Bird Luchthaven

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Bird Luchthaven.

Locaties in Bird Luchthaven

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Bird Luchthaven:

Andere autoverhuur locaties in Bird Luchthaven

Wij bieden de volgende Bird Luchthaven autoverhuur locaties

Huurauto Beoordelingen

10.13 / 10 Aantal beoordelingen: 103